Behandlinger

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes med bevægelsesapparatets fysiologi og anatomi. Målet med fysiurgisk massage er at begrænse smerter og gener i bevægeapparatet.

Behandlingen henvender sig til alle, der har muskel- eller ledsmerter, enten pga. kroniske lidelser eller sports- og arbejdsbelastninger.

Vestlig Medicinsk Akupunktur

Her arbejdes der med musklernes trigger punkter. Smertestillende virkning på musklerne.

Akupunkturen er de senere år blevet meget populær, og grunden til dette er, at det er den alternative behandlingsform med den mest effektive virkning.

 

KRANIO SAKRAL TERAPI

Kranio sakral terapi er en meget blid, men dybdegående, manuel behandling, der arbejder med kroppens egne ressourcer med henblik på at påvirke denne til selvhelbredelse. Teknikken gør, at der gennem kraniet skabes kontakt til centralnervesystemet. Der arbejdes med kranielapperne (frontallappen, parietallapperne, temporallapperne og occipitallappen) i deres egne rytmer og bevægelsesmønstre.

Behandlingen afhjælper anspændthed, depression, hovedpine, irritation, koncentrationsbesvær og lignende.

 

BINDEVÆVSMASSAGE

Bindevævsmassage med sugekopper har til formål at øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv og udrense for ophobet affaldsstoffer og væske. Det er en særdeles effektiv metode.

Symtomer på ophobning af affaldsstoffer i bindevævet ses som ellulite (“appelsinhud”) overvægt, løshud og væskeophobning.

Ved at løsne spændinger i bindevævet, løsner musklerne sig. Derfor er det lettere at løsne evt. tilbagevendende muskel-spændinger efterfølgende.

Jeg samarbejder med Galten Fysioterapi, her arbejder jeg torsdage kl. 15-18. Ønskes behandling disse dage, kontakt da venligst Galten Fysioterapi på tlf. 86 94 36 47. Se oversigt over åbningstider her.