Behandlinger – massage Silkeborg

 

Giv din krop det bedste med massage Silkeborg

For en fantastisk måde at lindre ømme muskler grundet anspændinger, sport, e.l., besøg Fysiurgisk Massør Gitte Holm. Hun er en dedikeret massør Silkeborg med mange års erfaring inden for fysiurgisk massage og behandlinger, der tilbyder en personlig massagebehandling, der er designet til at imødekomme dine behov. Gitte tilbyder forskellige typer massage, hvor du herunder kan vælge mellem f.eks. fysiurgisk massage, Kranio Sakral Terapi og Bindevævsmassage, men også helkropsmassage, ansigts-/hovedbundsmassage, o.l.
 

Hvilke typer massage i Silkeborg tilbydes?

Når det kommer til massage i Silkeborg hos Fysiurgisk Massør Gitte Holm tilbydes Kranio Sakral Terapi, helkrospmassage, fysiurgisk massage og Bindevævsmassage.
 

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en form for massage, der fokuserer på at lindre muskelproblemer i kroppen. Det er en dybdegående massage, der anvender teknikker til at behandle muskelknuder og spændinger i musklerne.
 

Hvad er Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral Terapi er en dybdegående og manuel behandling, der er blid, der arbejder med kroppens egne ressourcer. Formålet med denne behandling er at påvirke kroppen til selvhelbredelse.
 

Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en alternativ massage behandling, der arbejder med sugekopper. Formålet med denne massage er øge blodgennemstrømningen i kroppens bindevæv og derved at rense ud for affaldsstoffer og væsker.
 

Tilbyder Gitte også Fysiurgisk massage Silkeborg?

Gitte tilbyder også fysiurgisk massage Silkeborg. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, som har til formål at lindre ømhed og spændinger i musklerne. Det er en af de mest effektive former for massage og har mange fordele, blandt andet øget bevægelighed og mobilitet, blive mindre anspændt i musklerne og bliv mere afslappet i kroppen. Dermed er målet, at du kan komme hjem med færre smerter og mindre ømhed i musklerne.
 

Hvad er priserne for massage Silkeborg hos Gitte Holm?

Priserne for massage i Silkeborg varierer alt efter tid. Gitte tilbyder 30 min. massage for 250 kr., 45 min massage for 400 kr. og 60 min massage for 500 kr. Dette gælder for eksempelvis Kranio Sakral Terapi og Bindevævsmassage. Andre massagebehandlinger, såsom ansigts-/hovedbundsmassage er 50 kr., helkropsmassage (ca. 1,5 time) for 600 kr.
 

Gitte tilbyder også massagepakker med rabat i form af klippekort, så du kan få flere behandlinger til en lavere pris. Du er altid velkommen til at kontakte Gitte for at få en prøvebehandling og få et mere detaljeret overblik over priserne.
 

Telefonnummer: 26174730
 

Hvor lang tid tager fysiurgisk massage Silkeborg?

Fysiurgisk massage Silkeborg hos Gitte kan tage alt fra 30 minutter til 1,5 time. Det afhænger af den type massage, du får, og det kan være kortere eller længere end det. En helkropsmassage i Silkeborg vil eksempelvis tage 1,5 time, hvorimod en ansigts-/hovedbundsmassage vil tage 30 minutter.
 

Hvilke kvalifikationer har Gitte Holm som massør Silkeborg?

Gitte Holm har flere uddannelser og diplomer bag sig, som dækker over titlerne som: “fysiurgisk massør”, “Triggerpunkter”, “Ryg og korsben” “Kraniet 1” og “Bindevæv”. Du kan se Gitte Holm Fysiurgisk Massør’s uddannelser og diplomer under siden “Uddannelser”.
 

Er der et krav om at bestille tid til en massage Silkeborg hos Gitte Holm?

Det er et krav, at du bestiller tid til en massage ved at ringe til Gitte på 26174730. Der skal bookes en tid til fysiurgisk massage Silkeborg hos Gitte for at sikre, at du kan få en tid ud fra ønsket dag og tidspunkt. Der er åbent fra mandag til og med fredag.
 

Der tilbydes også Vestlig Medicinsk Akupunktur

Her arbejdes der med musklernes trigger punkter, som kan anses som værende en smertestillende virkning på musklerne. Det er en effektiv behandlingsform, som har en af de mest effektive virkninger, hvilket også har gjort Vestlig Medicinsk Akupunktur populært.